Ziua Europeană a Sportului Școlar 2021

Ca de fiecare dată, mișcarea semnează un parteneriat cu buna dispoziție, cu bucuria de a ne revedea pe un tărâm ce înseamnă sănătate, zâmbet, prietenie. 

De ceva vreme, și pentru noi, cei de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, elevi, profesori, și nu numai, luna septembrie se identifică cu începutul unui nou an școlar, dar și cu satisfacția de a sărbători Ziua Europeană a Sportului Școlar. 

Am făcut-o cu aceeași plăcere și în acest an, astăzi în data de 24.09.2021, când în parcul din fața colegiului, pe terenul de sport și în curtea interioară a unității școlare, am spus prezent și am desfășurat activități sportive într-o atmosferă ce ne-a binedispus și ne-a certificat că sportul, mișcarea în esență, înseamnă energie, sănătate, chef de viață.

Anul acesta, la acest eveniment, au fost prezenți elevii claselor a XII-a A, IX C, IX A, IX A I.P. sub directa îndrumare a domnilor profesori de educație fizică și sport Luminița-Magda Cazan, Andrei Sasu, Sergiu Marian, cărora li s-au alăturat domnii directori Ovidiu Ștefan Arganisciuc și Loredana Buculei precum și domnii profesori Mihaela Gula, Alina Crăciun, Elena Ignat, Alexandru Muraru, Andrei Nicodim, Marian Rebei, dar și d-na Iulia Marusac.

Ne-am făcut un obicei de a sărbători prin mișcare Ziua Europeană a Sportului Școlar împreună cu colegii noștri din întreaga Europă și consecvenți de fel, promitem că vom continua an de an să fim părtașii acestui eveniment.  #ESSD2021 #BeActive #AjsptSuceava

prof. Luminița Cazan

Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” Suceava