Festivitatea de premiere - Concursul Internațional de Matematică LuminaMATH

În data de 03.03.2023 la Colegiul Tehnic "Alexandru Ioan Cuza", Suceava a avut loc Festivitatea de premiere a elevilor ce au participat la Etapa scrisă a Concursului Internațional de Matematică LuminaMATH

▶️În Județul Suceava la etapa scrisă au participat un număr de 540 de elevi de la clasele II-VIII, proba de concurs desfășurându-se pe data de 10.12.20222 la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, Suceava.

Au fost premiați un număr de 252 de elevi ce au obținut: 🥇14 Premii I, 🥈56 Premii II, 🏅92 Premii III și 🏅90 de Mențiuni.

▶️La premiere au participat din partea Lumina Instituții de Învățământ, domnișoara Elena SZEKELYI, asistent coordonator.

LuminaMath a fost un concurs național de matematică destinat elevilor claselor II-VIII, oferindu-le posibilitatea de a-și verifica cunoștințele la nivel internațional. Începând din 2021 concursul LuminaMath devine internațional.

Concursul internaţional de matematică LuminaMath, aflat la cea de a XXVI-a ediție este organizat de Lumina Instituții de Învățământ în parteneriat cu Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar Județean Suceava.


FIȘA ACTIVITĂȚII

                                                                                                                                        Profesori :

Cusiac Paula, 

Oltiţa Sbiera, 

Emanuela Nicoleta Ungurean