Redeschidem cartea faptelor bune....💖🎁

         🎁Crăciunul este perioada în care spiritul generozității și al dăruirii atinge apogeul. Este momentul în care mulți oameni simt dorința de a face fapte bune și de a contribui la binele celor din jur. În această perioadă magică, donațiile devin expresia palpabilă a iubirii și solidarității noastre față de cei aflați în dificultate. Mulți dintre noi au experimentat bucuria de a oferi un cadou special cuiva drag, dar bucuria crește exponențial atunci când donațiile noastre ajung la cei care nu se așteaptă la ele.

       🎁În această "Carte a Faptelor Bune" a Crăciunului, fiecare donație devine un capitol strălucitor, ilustrând cum comunitățile noastre devin mai puternice atunci când ne gândim la binele comun.

       🎁Elevii Colegiului Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” împreună cu toate cadrele didactice au adunat hăinuțe, jucării, dulciuri, fructe pentru a bucura copilașii de la Grădinița cu Program Normal din cadrul Școlii Gimnaziale ”Constantin Morariu”, Pătrăuți. În data de 20.12.2023, părintele prof. Mihai Apăvăloaie împreună cu prof. Emanuela Ungurean și un grup de elevi ai colegiului au fost la grădinița din Pătrăuți pentru a duce darurile pregătite și adunate pentru copilașii de acolo.

       🎁Împărtășind din ceea ce avem, nu facem doar cadouri materiale, ci oferim și un sentiment de comuniune și sprijin. Așadar, în această sărbătoare a luminii, să fim mai generoși și mai deschiși în a face donații, transformând Crăciunul într-o ocazie de a împărtăși și de a îmbrățișa spiritul autentic al dăruirii.  Să deschidem mai des "Cartea Faptelor Bune" și să continuăm să scriem această poveste cu inimile noastre pline de iubire și grijă pentru ceilalți.


Prof. Mihai Apăvăloaie

Prof. Emanuela Ungurean